shopping-bag 0
Geen producten in je winkelmandje

Lunchen in het leukste restaurant

Bij Jansje lunchen is een heerlijke ervaring. Je kan genieten van originele huisgemaakte gerechten en ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zie ook de huidige  menu kaart onderaan deze pagina. 

Jansje is in 2019 en 2020 uitgeroepen tot beste lunchroom van Haarlem en de provincie Noord Holland. We zijn supertrots op deze bijzondere prijs en heel dankbaar voor de enorme hoeveelheid stemmen die wij mochten ontvangen. In een regio, waar veel leuke en bijzondere restaurants en winkels zijn, vinden we het een groot compliment dat we het favoriete restaurant zijn van zoveel mensen.

Wanneer je door de winkel loopt, kom je in onze verborgen lunchroom. Een moderne stijlkamer met een prachtige verstilde binnentuin, de oude spekplaats.

Jansje is een werkplek voor mensen met verschillende talenten en mogelijkheden. Je wordt altijd vriendelijk geholpen door betrokken en goed opgeleid personeel. Zij bakken de taarten, maken de heerlijkste koffie, helpen mee met de mis en place en zijn de gastvrouw en gastheer in de lunchroom.

Onze gerechten worden met liefde gemaakt en dat proef je.

Kom ook de wereld ontdekken bij Jansje!